Голям скандал с платформата за временно настаняване Airbnb.Акциите на компанията се

...
Голям скандал с платформата за временно настаняване Airbnb.Акциите на компанията се
Коментари Харесай

Голям скандал със скрити камери в спални и бани

Голям скандал с платформата за краткотрайно настаняване Airbnb.

Акциите на компанията се сринаха с цели 6 на 100 късно нощес, откакто без значение онлайн издание разгласява отчет, който изследва неприятните прекарвания, които клиентите са имали по време на престои, резервирани посредством платформата за краткосрочно наемане, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
-->
В разбора на The Bear Cave се загатва за разнообразни произшествия, изпитали гостите, отседнали в самостоятелно ръководени места за настаняване. Примери за такива прекарвания са условията за изненадващо разчистване и анулации в последния миг, както и голям брой образци за посетители, намиращи скрити камери в спални и бани. Към този миг Airbnb не е дала отговор на питане за коментар по отношение на отчета, написа още Ройтерс. Всичко това се случва на фона на увеличени с 40 на 100 доходи на платформата през 2022 година

Базираната в Сан Франциско компания регистрира 16 на 100 нарастване на дейните през четвъртото тримесечие на 2022 година по отношение на същия интервал на 2021 година Резервираните нощувки са нарастнали с 20 на 100 по отношение на година по-рано, само че все пак данните не съумяха да дават отговор на прогнозите на анализаторите.

Миналия месец в канадския град Монреал избухна пожар в постройка, употребена от дълготрайно пребиваващи, както и от посетители с кратковременен престой, които бяха резервирали квартири посредством Airbnb, след което градските управляващи споделиха, че жилищата в сходни жилищни постройка не би трябвало да се отдават чартърен за тези цели.

В момента съществува и наклонност някои от най-хубавите професионални домакини, работещи с компанията, да отстраняват своите оферти от Airbnb и да основават свои лични уеб сайтове за резервации, предлагащи по-изгодни покупко-продажби, показва Ройтерс, представена от dir.bg.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР